Zuma Boom

Lépj be a Zuma Boom világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb zuma játékok!

Élvezze a szórakoztató és pihentető élményt a Jatekokjatekok.hu oldalon, és hozzon létre egy sort három vagy több azonos színű golyóból, amikor a Zuma Boom oldalon játszik. Ahhoz, hogy a golyók ne érjenek célba, nemcsak jól kell céloznod, hanem jó stratégiára is szükséged van, mert minden egyes golyó kilövésével a mozgó golyóhalom újabb elemet kap. A stratégiai elemek pedig akkor is játékba jönnek, amikor különböző képességű golyók jelennek meg a halomban. Ha például sikerül eltávolítanod a hátrafelé mutató nyíllal ellátott golyót, akkor az egész halom a célvonallal ellentétes irányba mozdul el, így több időd lesz gondolkodni és megtervezni a következő lépésedet. Vagy, ha különösen szerencsés vagy, hozzáférhetsz egy lézerhez, amely egyszerre több golyót is elpusztít.

A dzsungeles környezetet gyönyörű grafika kelti életre, és az energikus zene is sokat hozzátesz a Zuma Boom vibráló hangulatához. A több pálya során a golyók útja változik, és mindegyik új kihívás elé állítja a játékost. A szabályok azonban ugyanazok maradnak, így egyre jobb leszel, ahogy haladsz előre a Zuma Boom szórakoztató szintjein. Ha pedig egy extra nehézségi szintet szeretnél hozzáadni, megpróbálhatsz minél több csillagot szerezni. Ezeket minden szint végén kapod, és minél jobban játszol, annál több csillagot kapsz.

Játssz egy szórakoztató és izgalmas játékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, és fejezd be a Zuma Boom összes szintjét.

Hogyan kell játszani

Mozgasd az egeret balra és jobbra az ágyú tájolásának megváltoztatásához. Nyomd meg az egér bal gombját a golyók kilövéséhez. Ha mobileszközről játszol, érintsd meg a képernyőt, és mozgasd az ujjadat a lövés irányába, majd engedd el a golyó kilövéséhez.

Hasonló játékok:

Tetszik a Zuma Boom? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a zuma játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.