Zoo Boom

Lépj be a Zoo Boom világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb állatos játékok!

Nyugtató csengőhangjaival, aranyos grafikájával és egyszerű szabályaival mindig számíthatsz a Zoo Boomra, ha egy nehéz nap után egy cseppnyi kikapcsolódásra vágysz. Ebben a játékban az a dolgod, hogy figyelmesen nézd meg a táblát, és ott koppints, ahol legalább két azonos színű állatot látsz, hogy összegyűjtsd őket az állatkertedbe.

Látni fogod, hogy néhány feladatot is teljesítened kell a továbblépéshez, de ezek a feladatok nem lesznek ellenfelek számodra! Ha sikerül több azonos típusú állatot is egybeillesztened, akkor egészen látványos effektek várnak majd rád!

Bár a szabályok elég könnyen érthetőek, a szintek egyre trükkösebbek, és a kihívások egyre bonyolultabbak, minél tovább haladsz. De ne aggódj, a Jatekokjatekok.hu lehetővé teszi, hogy annyiszor kezdd újra, ahányszor csak akarod!

Próbáld meg legyőzni az összes szintet és szerezd meg az összes csillagot a Zoo Boom!

Hasonló játékok:

Tetszik a Zoo Boom? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a állatos játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.