Zombs Royale

Lépj be a Zombs Royale világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb .io játékok!

Kapaszkodj az agyadba, és készülj fel egy kis többjátékos mókára ebben a böngésződben játszott battle royale játékban. A Zombs Royale a csatatérre dob téged, és gyorsan kell nyersanyagokat találnod, és esetleg szövetségeket kötnöd a többi játékossal a túlélés érdekében.

Akárcsak a népszerű Fortnite-ban, itt is építhetsz bázist és intézheted el az ellenséges játékosokat, de félelmetes zombihordákkal is meg kell küzdened! Mivel a térkép lassan zsugorodik, mindig ügyelned kell arra, hogy legyen elég helyed a túléléshez. A túléléshez számos fegyver áll rendelkezésedre, amelyek mindegyike különböző rangú. De légy óvatos, mert a nagy hatalommal nagy felelősség is jár, és ha egy különösen erős fegyver van a kezedben, a többi játékos megpróbálja majd ellopni tőled! Ne hagyd, hogy ezt tegyék!

Éljétek túl a zombi apokalipszist és szórakozzatok jól a Zombs Royale játékban a Jatekokjatekok.hu oldalon !

Hasonló játékok:

Tetszik a Zombs Royale? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a .io játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.