Zombie Typing

Lépj be a Zombie Typing világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb gyorsírás játékok!

Gyakorold a gépelési sebességet és pontosságot a Zombie Typing, egy szórakoztató játékkal, ahol meg kell akadályoznod, hogy a bejövő zombihorda felfalja az agyadat. A Zombie Typing játékban a puskád golyókkal működik, amelyek csak akkor lőnek, ha helyesen betűzöd az ellenségek alá írt szavakat.

Míg a zombik az elején lassan indulnak, ahogy haladsz előre a játékban, a sebességük lassan növekszik. A viselkedésükben bekövetkező változás mellett arra is számíthatsz, hogy a leírandó szavak összetettsége is nőni fog. A zombik elleni harc közben úgy találod majd, hogy egészen természetessé válhat, hogy gyorsabban és pontosabban üsd le a billentyűzet billentyűit, és a Zombie Typing lehet, hogy pont ez a játék lesz az, amire szükséged van ahhoz, hogy jobbá válj a gépelésben.

Legyél a billentyűzet mestere és érezd jól magad a Jatekokjatekok.hu oldalon !

Hasonló játékok:

Tetszik a Zombie Typing? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a gyorsírás játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.