Zombie Quarrel

Lépj be a Zombie Quarrel világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Ha egy olyan játékot keresel, ahol lándzsát dobálsz a zombikra, akkor a Jatekokjatekok.hu megvan a neked való játék. A Zombie Quarrel játékban óvatosan kell céloznod ezekkel a hegyes fapálcákkal, és a vad zombik felé dobnod őket. Bár általában nem szoktál íjjal és nyilakkal rendelkező zombikat látni, a Zombie Quarrel játékban megtanulták, hogyan kell használni ezeket a halálos fegyvereket, és téged is megtámadnak. Ez elég intenzív élménnyé teszi a Zombie Quarrel oldalt, hiszen mind te, mind a zombik fafegyverekkel dobáljátok egymást, és mindketten abban reménykednek, hogy minél gyorsabban kiiktathatják a másikat.

Míg a karaktered és a zombik több találatot is kibírnak, egy gyors fejlövés bármelyikőtök számára véget vet a játéknak. Ez biztosítja, hogy mindig számításba kell venned, hogy vagy időt szánsz a lövések kiegyenlítésére, ami sebezhetőbbé tesz a beérkező lövedékekkel szemben, vagy csak annyi lándzsát lobbizol a zombik felé, amennyit csak tudsz, és reméled, hogy eltalálod őket, mielőtt ők találnának el téged. De ha mégis eltalálnak, célozhatsz a zombik feje fölött néha előbukkanó egészségügyi csomagokra. Ha sikerül eltalálnod az egyiket, az életerőd teljesen helyreáll.

Minél több zombit intézel el, annál több aranyérmét kapsz, amit aztán extra páncélra válthatsz a karaktered számára. Mindenféle menő sisakot szerezhetsz, és a karakteredet is klassz módon testre szabhatod. Néhány sisaknak más követelményei vannak, és más módon kell bizonyítanod az erődet, ha fel akarod szerelni őket, például bizonyos számú életerőcsomagot kell eltalálnod.

Pusztítsd el a zombikat a lándzsáiddal, amikor a Zombie Quarrel oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Nyomd meg a bal egérgombot a képernyőn a célzás megkezdéséhez. Mozgasd az egeret felfelé és lefelé, hogy beállítsd a lövésed szögét. Csak akkor tudsz célozni, ha az egér pozíciója a karakter mögött van. A lövéshez engedd el a bal egérgombot. Ha mobileszközről játszol, érintsd meg a képernyőt a célzás megkezdéséhez, és engedd el az ujjad a lándzsa eldobásához.

Hasonló játékok:

Tetszik a Zombie Quarrel? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.