Zombie Plague

Lépj be a Zombie Plague világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb zombis játékok!

Amikor túlnyomó számú zombi támad rád, van néhány trükk, amivel megpróbálhatod túlélni: az első, hogy megőrizd a nyugalmad, a másik pedig, hogy folyamatosan fejleszd a képességeidet és az arzenálodat. A Zombie Plague oldalon mindkét fogalmat gyakorolhatod, miközben az életedért küzdesz a zombihorda ellen. És ne hagyd, hogy az aranyos, stilizált grafika megtévesszen, a zombik itt kegyetlenek, és csak az érdekli őket, hogy felfalják az agyadat.

Hogy megmenekülj egy ilyen borzalmas sors elől, és az agyadat ott tartsd, ahová való, biztonságban a fejedben, átveszed az irányítást egy erős torony felett, amelyet különböző fejlesztésekkel fejleszthetsz, amelyek minden egyes alkalommal elérhetővé válnak, amikor sikeresen túlélsz egy hullám heves támadásokat. Javíthatod a sebzést, amit okozol, a fegyvered tűzgyorsaságát, a lőszerkapacitást, valamint a lövéseid pontosságát. A fejlesztések kiválasztásához érmékre van szükséged, amelyeket a zombiktól gyűjthetsz, akiket sikerül kiirtanod. De mivel a Zombie Plague szeretné, hogy a dolgok kihívást jelentsenek, az érméket le kell lőnöd ahhoz, hogy összegyűjtsd őket. Ha pedig azért lövöldözöl, hogy érméket gyűjts, értékes időt veszíthetsz, amit a zombik kihasználnak, és a helyed felé haladnak. Néhány szint után, amikor a támadások egyre brutálisabbá válnak, a választás, hogy mikor gyűjts érméket a fegyverzeted fejlesztéséhez, és mikor lőj és védekezz ténylegesen, döntő lesz a túlélésed szempontjából. Ha ehhez hozzávesszük, hogy minél többet játszol, annál többféle, veszélyesebb zombitípus jelenik meg, és határozottan kijelenthetjük, hogy a Zombie Plague egy olyan játék, ahol minden döntés számít.

Élje túl a zombi apokalipszist, amikor a Zombie Plague játékkal játszol a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Ha számítógépet használsz, akkor a bal egérgombbal a földre kattintva kiválaszthatod, hogy hova szeretnéd, hogy a torony lőjön. Ha mobileszközön játszol, a képernyőre koppintva szabályozhatod a torony lövési szögét.

Hasonló játékok:

Tetszik a Zombie Plague? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a zombis játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.