Zombie Number

Lépj be a Zombie Number világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb zombis játékok!

Gyakorold a matematikai képességeidet és iktasd ki a zombikat, amikor a Zombie Number, egy szórakoztató játékkal játszol, ahol a lehető leggyorsabban kell helyesen megoldanod a matematikai egyenleteket, ha nem akarod, hogy a zombihorda elnyomjon.

Ahhoz, hogy leküzdhesd az inváziót és túléld, bizonyos matematikai ügyességgel kell rendelkezned. De ne aggódj, ha elsőre nem vagy egészen jártas, mert miután játszol a Zombie Number oldalon egy ideig, a matematikai képességeidnek biztosan javulniuk kell, és az összeadás, kivonás, szorzás és osztás olyan dolgok lesznek, amelyek már nem fognak annyira megfélemlíteni. A Zombie Number oldalon van egy játékmód, amely egy adott műveletben teszteli a gyorsaságodat, így lesz olyan, amelyik az összeadást, lesz olyan, amelyik a kivonást teszteli, és így tovább. És miután jobban megbarátkoztál a játékkal, kipróbálhatod azt az üzemmódot, amely az összeset egyesíti.

Bár az általad irányítható karakter kibír néhány ütést, ne hidd, hogy legyőzhetetlen vagy! Vagy megoldod az egyenletet, és feloldod a fegyvered lövési képességét, vagy újra kell próbálkoznod.

Legyél jobb a matematikai egyenletek megoldásában a Jatekokjatekok.hu oldalon, és küzdj meg a zombi invázióval a Zombie Number oldalon.

Hogyan kell játszani

Válassz egyet a rendelkezésre álló játékmódok közül: összeadás, kivonás, szorzás, osztás, vagy válaszd a véletlenszerű módot, amely a fenti módok kombinációja. Ezek mindegyike egy-egy konkrét matematikai műveletet tesztel. Használd a képernyő alján található számológépet, hogy kiválaszd a helyes számokat, amelyek megoldják az egyenletet, amelyet az egyes zombikhoz csatoltak, hogy kilőhesd a fegyvered.

Hasonló játékok:

Tetszik a Zombie Number? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a zombis játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.