Zombie Monster Truck

Lépj be a Zombie Monster Truck világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb teherautós játékok!

Túléld a zombi apokalipszist a kedvenc monster truckoddal a Zombie Monster Truck oldalon a Jatekokjatekok.hu. Ebben az akciódús autós játékban zombik számtalan hullámát kell elkaszálnod. Bár a hatalmas teherautódban viszonylag biztonságban vagy, a rád törő zombik száma néha nyomasztónak tűnhet. Szerencsére minden szint után bármikor elmehetsz a garázsba, és fejlesztheted a járművedet. Ezek a fejlesztések általában a különbséget jelentik a túlélés vagy nem túlélés között. Szerencsére rengeteg lehetőséged van járműved fejlesztésére, hiszen a Zombie Monster Truck 12 szakaszból áll, és minden szakasznak három szintje van. Ráadásul minden egyes új, feloldott szakaszhoz egy új autó is jár, amit kipróbálhatsz.

Persze a járművek fejlesztése nem olcsó, így érméket kell gyűjtened, ha fejleszteni akarod a teherautódat. Ezeket vagy játékkal, a küldetések teljesítésével, vagy az elrejtett ládák megtalálásával szerezheted meg. Zombie Monster Truck Nemcsak különböző autók és fejlesztések, hanem különböző zombik is várnak rád, amelyekkel megküzdhetsz. Ez a változatosság biztosítja, hogy a dolgok szórakoztatóak és kihívást jelentenek. A Zombie Monster Truck apokaliptikus világa szintén hozzájárul a játék hangulatához és szórakoztató voltához. A fejlesztések mellett használhatod a nitro boostot is, hogy egy kis extra sebességet kapj.

Vezesd a monster truckodat egy kietlen és könyörtelen poszt apokaliptikus világban, amikor a Zombie Monster Truck játékkal játszol a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Az A vagy D billentyűkkel stabilizáld az autódat balra vagy jobbra, és nyomd meg a W-t a gyorsításhoz. Nyomd meg a Space billentyűt a sebességnöveléshez.

Hasonló játékok:

Tetszik a Zombie Monster Truck? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a teherautós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható