Zombie Killer

Lépj be a Zombie Killer világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb zombis játékok!

Légy bátor katona, amikor a Zombie Killer oldalon Jatekokjatekok.hu játszol, és védd meg a bázisodat a gonosz zombik támadása ellen. A Zombie Killer játékban a zombik különböző sávokból támadnak, és a sikeres védekezés érdekében tudnod kell, mikor van a megfelelő idő a sávok közötti mozgásra, hogy ne gyűrjenek le. Amikor az ellenfeleidnek nincs agyuk, és csillapíthatatlan étvágyuk van az agyakra, tudod, hogy nincs más megoldás a túlélésre, mint a fenyegető veszély teljes megsemmisítése.

Minél többször sikerül túlélned, annál több lehetőséged nyílik a védekezésed fejlesztésére, akár a tűzgyorsaságod, akár a sebzésed, akár más különböző tulajdonságaid javításával, amivel halálosabb katonává válsz, és nagyobb veszélyt jelentesz a zombiinvázióra. És amikor a dolgok valóban reménytelennek tűnnek, lehetőséged van erősítést hívni, egy pusztító helikopteres támadás formájában. De gondosan fel kell mérned, hogy mikor a legjobb idő a segítségért küldeni, mert ezt a helikoptercsapást csak bizonyos késleltetés után tudod használni, ha korábban már használtad. Hiszen a helikoptereknek szükségük van némi időre az újratöltéshez, különösen, ha ennyi pusztító fegyvert hordoznak. Mint ahogy azt várni lehetett, minél jobban haladsz előre a Zombie Killer, több ellenség jön támadni. És nem csak ez, hanem egyre halálosabbak lesznek. Mintha hallanák a pusztítás hangjait, és vonzódnának hozzá. De a képességeid felhasználásával, a megfelelő fejlesztések kiválasztásával és egy kis szerencsével biztosan túlélheted a támadások újabb hullámát.

Védd vissza a zombi inváziót és nézd meg, hogy hány pontot tudsz szerezni, amikor a Zombie Killer játékkal játszol !

Hogyan kell játszani

Ha számítógépet használsz, akkor vagy a képernyőn megjelenő gombokat nyomogathatod a bal egérgombbal, hogy bizonyos műveleteket hajts végre, vagy a billentyűzetet használhatod a mozgáshoz és a támadáshoz. Ha mobil eszközt használsz, akkor a képernyőn megjelenő gombokat kell megérintened, hogy interakcióba lépj a játékkal.

Hasonló játékok:

Tetszik a Zombie Killer? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a zombis játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.