Zombie Head

Lépj be a Zombie Head világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb zombis játékok!

Zombie Head egy érdekes kirakós játék, amelyben a fejet kell újra a zombi testéhez illesztened. Ezt úgy éred el, hogy eltávolítod az összes akadályt, ami az utadba kerül. A különböző szinteken keresztül, amelyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, biztosan megdolgoztatják a saját agyadat, amikor megpróbálod megoldani őket. És ne próbáld meg megkérdőjelezni, hogyan került a zombi feje ilyen furcsa helyekre, attól csak a fejed fog fájni.

Bár a Zombie Head irányítása meglehetősen egyszerű, a játék kihívása lassan növekszik minden egyes pályával, amit sikeresen megoldasz, a későbbi szintek pedig igazán trükkösek lesznek, és a játék során megtanult összes képességedet alkalmaznod kell majd, hogy teljesíteni tudd őket. És míg más zombis játékokban általában el kell menekülnöd ezek elől a rémisztő lények elől, a Zombie Head játékban a szövetségesük vagy, és segítened kell nekik. Ez egy kicsit kiemeli a játékot a hasonló témájú játékok közül. Itt a zombi nem az agyadat akarja megenni, egyszerűen csak a saját agyát akarja visszakapni. Neked pedig mindent meg kell tenned, hogy ez megtörténjen.

Segíts a barátságos zombinak, amikor a Zombie Head oldalon Jatekokjatekok.hu játszol, és fejezd be az összes szintet.

Hogyan kell játszani

Ha egeret használsz, akkor a platformokra kell kattintanod, hogy eltűnjenek. Ha mobil eszközt használsz, akkor a platformokat kell megérintened, hogy eltűnjenek.

Hasonló játékok:

Tetszik a Zombie Head? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a zombis játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.