Zombie Buster

Lépj be a Zombie Buster világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb zombis játékok!

Szabadulj meg a zombiktól a képernyőről az erős gránátvetőddel és a kiváló célzási képességeiddel, amikor a Zombie Buster oldalon játszol Jatekokjatekok.hu. Mint valami világjáró zombiirtó, a Zombie Buster kalandod a legkülönbözőbb helyszíneken vezet keresztül, és bár a táj változik, a feladatod ugyanaz marad, és a zombik halálosak, bárhová is mész.

Mivel gránátokkal lövöldözöl, lövéseidre inkább időzített robbanószerkezetként kell gondolnod, ezért vedd figyelembe, hogy a gránátok nem a becsapódáskor robbannak fel, csak rövid idő elteltével. Ha egy gránát épp csak eltalál egy zombit, azzal nem történik semmi. Hacsak nem kerül a gránát robbanási sugarába, a zombi továbbra is az agyad után fog jönni.

Ahogy haladsz előre a Zombie Buster oldalon, a zombik fajtái folyamatosan változnak, és a szintek is mindenféle új és izgalmas kihívásokat hoznak, amelyeket le kell küzdened. Tehát, ha az elején csak a lengő tüskecsapdákkal kell számolnod, minél tovább haladsz a játékban, annál bonyolultabbá válnak az akadályok, amelyekhez alkalmazkodnod kell.

Készülj fel a világjárásra és a világméretű zombi invázió legyőzésére, amikor a Zombie Buster oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Mozgasd felfelé vagy lefelé a gránátvetőt, amit a karaktered tart a kezében az egérrel, és kattints a képernyőn, hogy gránátot lőj a zombik felé. A szintet akkor nyered meg, ha az összes zombit eltünteted a képernyőről.

Hasonló játékok:

Tetszik a Zombie Buster? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a zombis játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.