Yummy Tales 2

Lépj be a Yummy Tales 2 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb match 3 játékok!

A Yummy Tales visszatért, és jobb, mint valaha! Készülj fel a cukiság túlterhelésre ismét, és csatlakozz a Yummy Tales gyönyörű mezőinek kedves állataihoz egy szórakoztató kalandban. A gyönyörű grafika, amit a Yummy Talesből megszokhattál, a sorozat folytatásában is jelen van, a vidám zene is visszatért, és a mókás szabályok is ugyanazok maradtak.

A Yummy Tales 2 egy nagyon pihentető játék, amit bármikor játszhatsz, amikor csak szeretnél kikapcsolódni és kiszellőztetni a fejed. A szinteken való előrehaladáshoz mindössze annyit kell tenned, hogy úgy játszol a tábla konfigurációjával, hogy három azonos típusú zöldséget vagy gyümölcsöt egy egyenes vonalba illesztesz. Ha így teszel, akkor eltünteted őket a tábláról.

Több mint 900 szinten kell átjutnod, így esélyt kapsz arra, hogy elsajátítsd a szabályokat, és a Yummy Tales 2 igazi szakértőjévé válj. Ezen kívül napi küldetések és kihívások is vannak, amelyeket játszhatsz, tovább bővítve a befejezhető rejtvényeket.

Térj vissza a Yummy Tales világába a Jatekokjatekok.hu oldalon, és fedezd fel újra ennek a vidám játéknak az örömét!

Hasonló játékok:

Tetszik a Yummy Tales 2? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a match 3 játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.