Wordscapes

Lépj be a Wordscapes világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb szókereső játékok!

Kapcsolja össze a betűket egy pihentető játékban, gyönyörű hátterekkel, amikor a Wordscapes oldalon Jatekokjatekok.hu játszik. A Wordscapes szintjei szórakoztató puzzle-élményt nyújtanak, de azt is megtapasztalhatod, hogy néhány kör Wordscapes játék után nyugodtabb leszel. A szinteket kísérő látványos hátterekkel élvezet lesz elfogadni a betűk összekapcsolásának és a szavak létrehozásának kihívását. Ahhoz, hogy pontokat szerezz és továbbjuss a Wordscapes játékban, a képernyő alján lévő betűket kell összekötnöd úgy, hogy azokból egy szót alkossanak. Ha ez sikerül, akkor ez a szó a képernyő tetejéről rácson fog megjelenni. A következő szintre való továbblépéshez a képernyő tetejéről nyíló rácsot meg kell tölteni szavakkal.

A játék kezdetben csak három betűvel indul, amelyeket össze kell kapcsolnod, hogy megtaláld az összes lehetséges kombinációt a rács kitöltéséhez, de a későbbi szinteken több betűt kapsz. A több kombinálandó betűvel a kihívás lassan nőni fog, de ne hidd, hogy a három betű sem lesz könnyű feladat. Szerencsére, még ha el is akadsz, akkor is megcsodálhatsz mindenféle lenyűgöző tájat. Ha pedig tényleg elakadsz, megnyomhatod vagy megérintheted a villanykörte ikont, ami tippet ad. De légy óvatos, mert minden alkalommal, amikor ezt a súgó opciót használod, érméket kell költened, és ezeket az érméket minden egyes sikeresen teljesített szint után kapod. A Wordscapes irányítása könnyen megtanulható, és nem számít, hogy számítógépről játszol, és az egeret használod, vagy mobileszközről játszol, és a képernyőre kell koppintanod, úgy fogod találni, hogy a játékkal való interakció gyerekjáték.

Találd meg a szavakat és kösd össze a betűket, amikor a Wordscapes oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Nyomd meg az egér bal gombját a betű kiválasztásához, és a gombot lenyomva tartva mozgasd a kurzort a betűk felett, hogy szavakat alkoss. Ha mobileszközről játszol, koppints a képernyőre, és helyette húzd az ujjadat a képernyőn.

Hasonló játékok:

Tetszik a Wordscapes? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a szókereső játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.