Words Swipe

Lépj be a Words Swipe világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb szókereső játékok!

Találd meg az összes szót a képernyőről, amikor a Words Swipe oldalon játszol Jatekokjatekok.hu, gazdagítsd és gyakorold a szókincsedet, és érezd jól magad. Mindezek, egyszerre! Words Swipe egy szórakoztató szójáték, ahol a képernyőn lévő szavakat kell megtalálnod a halomban lévő betűk kiválasztásával, és szavakat kell alkotnod a betűk összekapcsolásával, amíg azok egy bizonyos szót nem alkotnak. Aki türelmes és jó megfigyelőképességgel rendelkezik, de az is, aki sok szót ismer, az a Words Swipe játékban kitűnően fog szerepelni. De ha a szókincsed még nem túl gazdag szavakban, akkor is érdemes játszani a Words Swipe oldalon, mivel ezt egy újabb eszközként használhatod az új szavak megtanulására.

A Words Swipe játékban a betűk halmokba vannak rendezve, a képernyő tetején pedig üres köröket láthatsz, amelyek mellett betűk vannak. Ezek a körök adnak egy tippet a szavak hosszára, amelyeket meg kell találnod a halmokban, és amint megtalálod a szót, ezek a betűk kikerülnek a halomból, és a képernyő tetejére kerülnek. A játék könnyűnek indul, hogy megismerkedj a szabályokkal, de ahogy haladsz előre a Words Swipe szintjein, a játék nehézsége biztosan nőni fog. De ne aggódj, mert ha valaha is elakadnál, bármikor használhatod a játék által biztosított súgó lehetőségeket, amelyek vagy megmutatják a felső körökben a szükséges betűket, vagy csak a veremben, hogy mely betűket kell összekötni. Minden szinten vannak bónusz szavak is, amelyeket megtalálhatsz, és amelyek segítenek növelni a pontszámodat. Azt is tudnod kell, hogy a betűket visszafelé is összekapcsolhatod, így próbálj meg nem csak a dobozban gondolkodni, ha meg akarod nyerni a szinteket.

Gyakorold a szókincsedet egy másik szórakoztató szójátékban a Jatekokjatekok.hu oldalon, és próbáld meg teljesíteni a Words Swipe összes szintjét.

Hogyan kell játszani

Az egér bal gombjával jelölje ki a betűt, és a gomb lenyomva tartásával mozgassa az egeret a többi betű felé, hogy szavakká kapcsolja össze őket. Ha mobileszközről játszol, helyette érintsd meg a képernyőt az ujjaddal, és a lenyomva tartott ujjal formálj betűket.

Hasonló játékok:

Tetszik a Words Swipe? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a szókereső játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.