Words in Ladder

Lépj be a Words in Ladder világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb szókereső játékok!

Egy újabb újszerű szójáték vár rád a Jatekokjatekok.hu oldalon, amikor a Words in Ladder oldalon játszol. A többi szójátékhoz hasonlóan a Words in Ladder célja is az, hogy a szókincseddel szórakozz, és a Words in Ladder játékban ezt a képernyőn megjelenő betűk összekapcsolásával teszed. A Words in Ladder azonban abban különbözik a többi szójátéktól, hogy a játékban több a stratégia, mint amit egyébként elvárhatnál az ilyen típusú játékoktól. Itt úgy kell alkotnod, hogy a táblán lévő szót használod újak alapjául. A képernyőn lévő szó betűit pedig csak akkor adhatsz hozzá egy betűt, ejthetsz le egy betűt, vagy rendezheted át, ha érvényes szót akarsz létrehozni. Ez azt is jelenti, hogy óvatosnak kell lenned, és ki kell merítened az összes lehetséges szókombinációt, mielőtt túl drámai módon megváltoztatnád a szerkezetet.

Azáltal, hogy a Words in Ladder más klasszikus szójátékok szabályait ötvözi ezzel az új ötlettel, miszerint az aktuális szót használhatod új szavak alapjául, új kihívásokat kínál a szójátékokat kedvelő játékosoknak. A szókincsed tesztelése mellett egy időzítő is van, amely folyamatosan ketyeg lefelé, és minél több szót kell találnod, mielőtt elérné a nullát. Így új szavak megtanulására is lehetőséged nyílik, és új betűválasztékot kapsz, amit megpróbálhatsz összepárosítani. Emellett minden egyes szó után, amit létrehozol, kapsz egy pontszámot, és ez attól függ, hogy hány betűből áll az adott szó. Egy másik pontozási tényező az, hogy milyen művelettel alkottad meg ezt a szót.

Tanulj új szavakat és gyakorold a szókincsedet, amikor a Words in Ladder oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Az egér bal gombjával jelölje ki a betűket, és a betűk közötti vonalat húzva alkosson egy szót. Ha mobileszközről játszol, helyette koppints a képernyőre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Words in Ladder? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a szókereső játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.