Words Detective Bank Heist

Lépj be a Words Detective Bank Heist világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb szójátékok!

Fejtsd ki, mi történt a bankrablás helyszínén, amikor egy híres nyomozó bőrébe bújsz, amikor a Words Detective Bank Heist oldalon játszol, amely a híres Wordle játék szórakoztató változata a Jatekokjatekok.hu oldalon. A Words Detective Bank Heist játékban a rablás napján történt eseményeket a szórejtvények lassú megoldásával fejted ki. Minden egyes új szó megfejtésével egy új esemény bontakozik ki, és közelebb kerülsz az igazsághoz. Mint korábban említettük, a Words Detective Bank Heist a Wordle-től merít ihletet, és ebben a játékban is számos betű van a képernyőn, amelyekből szót kell alkotnod. Ezek a szavak általában a megtörtént eseményekhez kapcsolódnak. Az előtted lévő üres helyekre kell elhelyezned a betűket, és megnézned, hogy közel vagy-e ahhoz, hogy kitaláld a szót. Ha egy betű zöld hátteret kap, az azt jelenti, hogy a keresett szónak ugyanott van az a betűje, ahol kitaláltad, ha a háttér kékre változik, az azt jelenti, hogy a szónak ugyan ott van a betűje, de máshol, ha pedig a háttér változatlan marad, az azt jelenti, hogy a betű egyáltalán nem tartalmazza az adott szót.

Azzal, hogy egy érdekes történetet is hozzáadunk a játékhoz, extra ösztönzést kapunk a szókirakók megoldására, és mivel a történet képregényhez hasonlóan van bemutatva, minden egyes alkalommal, amikor egy új panelt fedezünk fel, izgalommal fogunk telni. A Words Detective Bank Heist pedig még egy gomb is segít, ha elakadnál, és nem tudod kitalálni, mi az a szó. Csak aktiváld a Hint gombot, és máris megtalálod a megfejtendő szó egy betűjét.

Tudd meg, mi történt, amikor a Words Detective Bank Heist oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Az egér bal gombjával jelölje ki és húzza a betűket az üres helyekre. Ha mobilkészüléket használsz, érintsd meg a betűket, és a gombot lenyomva tartva húzd az ujjadat a képernyőn bármelyik üres helyre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Words Detective Bank Heist? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a szójátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.