Wordoku

Lépj be a Wordoku világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb szójátékok!

Teszteld a türelmedet és a szervezőkészségedet, amikor a Wordoku oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu. A Wordoku játékban van egy tábla tele véletlenszerű betűkkel, a képernyő alján pedig más véletlenszerű betűkkel, a feladatod pedig az, hogy 3x3-as oszlopokat, sorokat és területeket hozz létre egyedi karakterekből. Gondold át alaposan minden lépés előtt, mert akárcsak a sakkban, itt is pillanatok alatt kimerítheted az érvényes lehetőségeidet, ha nem a megfelelő a stratégiád.

Szerencsére a Wordoku többféle nehézségi szintet kínál, így kezdheted a kezdő szinten, és ha megtanultad a játék szabályait, akkor továbbléphetsz a magasabb nehézségi fokozatú módokba, és valóban a betűk rendezésének mesterévé válhatsz. Gyakorlással akár el is juthatsz egy olyan szintre, ahol már könnyedén meg tudod oldani a szintet. Emellett az olyan rejtvényjátékok, mint a Wordoku további előnye, hogy általánosságban is jobbá válsz a rejtvényjátékokban.

Játssz egy másik szórakoztató, logikai képességeidet próbára tevő játékot a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Hozzon létre 3x3-as oszlopokat, sorokat és négyzeteket egyedi betűkből úgy, hogy rákattint a tábla üres celláira, és kiválasztja a megfelelő betűket a képernyő alján lévő halomból.

Hasonló játékok:

Tetszik a Wordoku? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a szójátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.