Word Story

Lépj be a Word Story világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb szójátékok!

Ha magabiztos vagy azzal kapcsolatban, hogy hány szót ismersz, akkor érdemes kipróbálnod a Word Story, egy olyan játékot, ahol próbára teheted szókincsbeli tudásodat. A Word Story játékban a képernyőn megjelenő betűkből kell szavakat alkotnod, ha tovább akarsz jutni a következő szintre. A bökkenő az, hogy a kapott betűk véletlenszerűek, és a szó, amit velük kell alkotnod, szintén véletlenszerű. Ezek a megkötések igazán próbára teszik a képességeidet, és hosszabb ideig szórakoztatóvá teszik a játékot.

A Word Story egy másik módja a szórakozás fenntartásának az, hogy nem engedi, hogy újra és újra ugyanazokat a szavakat rakd be, és arra kér, hogy próbálj meg új szavakat találni, amelyeket még nem tettél be korábban. Ahogyan azt valószínűleg elvárnád egy olyan játéktól, amely a szókincsedet teszteli, a légkör nyugodt, és nem kell a szem-kéz koordinációdra hagyatkoznod.

Teszteld a szavakkal kapcsolatos tudásodat a Jatekokjatekok.hu nyugodt világában, amikor a Word Story játékkal játszol.

Hogyan kell játszani

Válassza ki a betűket a képernyő aljáról, és helyezze őket a középen lévő üres helyekre, hogy érvényes szavakat alkosson.

Hasonló játékok:

Tetszik a Word Story? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a szójátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.