Word Search

Lépj be a Word Search világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb szókereső játékok!

Tanulj új szavakat, és nézd meg, mennyire találod meg a szavakat a táblán, ha a Word Search, egy szórakoztató szójátékot választod, ahol a részletekre való odafigyeléssel kapod a legtöbb pontot. Sokféle kategória közül választhatsz, a gyümölcsöktől a számítógépekig vagy akár országokig, valamint 6 különböző nyelv közül, ami szintén szórakoztató tanulási eszközzé teheti a Word Search oldalt, amely segíthet egy nyelv elsajátításában.

A Word Search szabályai nagyon egyszerűek: a képernyő tetején van egy szólista, alatta pedig egy csomó, látszólag véletlenszerű betű. Alaposan át kell pásztáznod a táblát, és meg kell próbálnod megtalálni a szavakat, majd egyesével összekötni az egyes betűket, hogy eltávolítsd őket a listáról. Bár elsőre úgy tűnhet, hogy minden csak egy kusza összevisszaság, egy idő után elkezdesz látni néhány mintát, és ekkor kezdődik a móka.

Nézd meg, mennyire vagy éleslátó, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon szójátékokat játszol.

Hasonló játékok:

Tetszik a Word Search? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a szókereső játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.