Word Holiday

Lépj be a Word Holiday világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb szójátékok!

Élvezd a gyönyörű kilátást a világ minden tájáról, gyakorolj és tanulj új szavakat a Jatekokjatekok.hu oldalon, amikor a Word Holiday oldalon játszol. A szókincsed teszteléséhez úgy kell összekötnöd a képernyőn megjelenő betűket, hogy azokból egy szót alkossanak. Azért, hogy segítsen eligazodni, a képernyőn üres dobozok vannak, amelyek támpontot adnak arra, hogy hány betűből kell állnia a szavaknak. Még magadat is meglepheted, amikor rájössz, hány szót tudsz létrehozni három betűből.

És amellett, hogy esetleg új szavakat tanulhatsz, mindenféle lélegzetelállító látványt is láthatsz a világ minden tájáról. Némelyiket talán azonnal felismered, míg mások újak lehetnek számodra. De ne hagyd, hogy a kilátás elvegye a figyelmedet a játékról, mert a Word Holiday oldalon rengeteg szórakoztató szót fedezhetsz fel. Míg az első szórejtvények nem jelentenek túl nagy kihívást, és csak hárombetűs szavakat kell alkotnod, a későbbi szinteken egyre több betűből építkezhetsz, és a képernyő közepéről induló dobozok konfigurációja is egyre összetettebbé válik. Egy dolog azonban változatlan marad, mégpedig a szórakozás mennyisége.

Minél többet játszol, és minél több szót fedezel fel, annál több érmét kapsz. Ezek jelentik a pontszámodat, egy másik célt is szolgálnak, mégpedig azt, hogy hasznos tippekért cserébe felhasználhatod őket. Ha elakadsz, és nem tudod, hol kezdd, mindenképpen használd a súgó opciót, hogy segítsen.

Játssz a szavakkal és bővítsd a szókincsedet egy másik szórakoztató szójátékkal a Jatekokjatekok.hu oldalon, és játssz a Word Holiday oldalon.

Hogyan kell játszani

A bal egérgombbal jelölje ki a szavakat, és a bal egérgombot lenyomva tartva húzza a vonalat a betűk között, hogy szavakat alkosson. Ha mobileszközről játszol, érintsd meg a képernyőt, és húzd az ujjad a betűk közé.

Hasonló játékok:

Tetszik a Word Holiday? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a szójátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.