Wood Block Puzzle 2

Lépj be a Wood Block Puzzle 2 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kirakós játékok!

Rendezd el a fakockákat és pihenj a Wood Block Puzzle 2, egy szórakoztató kirakós játékkal, ahol előre meg kell tervezned a tábla konfigurációját, ha magas pontszámot akarsz elérni. A Wood Block Puzzle 2 játékban a jó stratégia a kulcs a győzelemhez, és figyelembe kell venned a táblán lévő aktuális blokkokat, valamint a képernyő jobb oldalán kell keresned, hogy mely blokkokat helyezheted el legközelebb, ha teljes függőleges vagy vízszintes vonalat szeretnél kialakítani a táblán. Ha létrehozod ezt a vonalat, az azt alkotó összes fakockát eltünteted, értékes pontokat szerezve ezzel. Természetesen minél több sort teljesítesz, annál magasabb pontszámot kapsz.

Wood Block Puzzle 2 gyönyörű, stilizált grafika és vidám hangok keltik életre, és az összes animáció igazán élővé teszi a táblát. Ráadásul a szabályok elég egyszerűek ahhoz, hogy ha van egy kis szabadidőd, akkor is be tudj szorítani egy kört a Wood Block Puzzle 2 oldalon, és még mindig élvezheted a logika próbára tételének előnyeit. És bár a szabályokat könnyű megtanulni, ne hidd, hogy csak úgy találomra helyezheted el a fakockákat, mert amint nincs több üres hely, ahová ezeket a kockákat elhelyezhetnéd a táblán, a játéknak vége. És nem forgathatod el a blokkokat sem. Szerencsére, még ha el is veszíted a kört, újra megpróbálhatod, és legközelebb talán javul a stratégiád. De az az izgalom, hogy képes vagy eltüntetni egy sor blokkot, miután azt hitted, hogy a vereség elkerülhetetlen, mindig is szórakoztató lesz, és örömet fog okozni.

Pihenj a Jatekokjatekok.hu oldalon egy pihentető kirakós játékkal, ha kipróbálod a Wood Block Puzzle 2.

Hogyan kell játszani

A bal egérgombbal válaszd ki azt a blokkot, amelyet a táblán szeretnél elhelyezni. A bal egérgomb lenyomva tartása közben húzd a táblán lévő üres helyre. Ha mobileszközről játszol, az egér használata helyett koppints a képernyőre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Wood Block Puzzle 2? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kirakós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.