Woblox

Lépj be a Woblox világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb agytorna játékok!

A Woblox játékban a szervezési és tervezési képességeidet tesztelik, és ha szeretsz csomagolni, vagy bármi mást, akkor ez a játék neked való. A Woblox könnyen érthető szabályainak, valamint pihentető jellegének köszönhetően kiválóan alkalmas arra, amikor pihenni szeretnél, ugyanakkor szórakoztató és lebilincselő módon stimulálod az agyadat. És mivel a Woblox játékban nem fenyegeti immimentális veszély, hogy valami kellemetlen ellenség támadhat rád, mindenféle extra nyomás nélkül játszhatsz.

A Woblox játékban néhány fadarabot kell mozgatnod egy táblán úgy, hogy a zöld színű fadarab a nyilak által jelzett irányba tudjon kijutni a képernyőről. Egyszerű, ugye? Bár úgy tűnhet, de amint elkezded a játékot, és megpróbálod megtervezni az útvonalat, rájössz, hogy mennyire korlátozottak a mozgási lehetőségeid, és hogy minden egyes mozdulatod drasztikusan megváltoztatja a dolgokat. És ha nem tervezel megfelelően, nem jutsz el a következő szintre. A fadarabok csak vagy oldalirányban, vagy fel-le csúszhatnak. Minden attól függ, hogy milyen irányba néznek. És bár a bábuk elhelyezésének lehetőségei kissé korlátozottak, ez azt is jelenti, hogy gyorsan kipróbálhatsz mindenféle konfigurációt, amíg meg nem találod a helyes utat. De amikor befejezed a szintet, nagyon okosnak fogod érezni magad.

Látogass el a Jatekokjatekok.hu oldalra, amikor egy szórakoztató, gondolkodásra késztető, de egyben pihentető játékra vágysz, ha kipróbálod a Woblox.

Hogyan kell játszani

Ha PC-ről játszol, akkor az egér bal egérgombjával jelöld ki és húzd a fadarabokat. Ha mobilkészüléket használsz, érintsd meg a képernyőt, és tartsd lenyomva az ujjadat a játékkal való interakcióhoz.

Hasonló játékok:

Tetszik a Woblox? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a agytorna játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.