Witchcore Insta Divas

Lépj be a Witchcore Insta Divas világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb sminkes játékok!

Sziasztok lányok, üdvözöljétek a Witchcore-t, egy titokzatos és természetfeletti esztétikát, amely sötétebb vonzerővel bír, mint a legtöbb. Nincs is jobb, mint egy erős, hatalmas mágikus lénynek lenni egy viktoriánus korabeli gótikus ruhában, nem igaz? A Witchcore egy olyan esztétika, amelynek középpontjában a boszorkányság témái állnak. Gyakran foglalkozik a varázslatok, a mágia vagy a drágakőgyűjtés mikéntjével. Van benne néhány eleme a Cottagecore-nak vagy a Naturecore-nak, mivel az esztétika egy része a szabadtéri környezet körül forog.

A négy hercegnő megragadta a lehetőséget, és úgy döntött, hogy meglepik a közösségi média követőiket néhány Witchcore-öltözékkel. Minden hercegnőnek segítségre lesz szüksége a megfelelő smink kiválasztásában. Válassza ki a legmegfelelőbb rúzst, szempillaspirált, alapozót és nem utolsósorban arcpiercinget és szemhéjfestéket.

Az öltözködési szint a következő a listán, ezért fedezd fel a szekrényeiket, hogy egyedi Witchcore-esztétikájú ruhákból válogathass.

Hasonló játékok:

Tetszik a Witchcore Insta Divas? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a sminkes játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!