Wiggle

Lépj be a Wiggle világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb állatos játékok!

A Wiggle játékban egy aranyos kis gerinctelen vagy, aki megpróbál elmenekülni egy hatalmas árvíz fenyegető veszélye elől. A lehető legnagyobb távolságot kell megtenned, miközben figyelned kell a sok veszélyes akadályra az utadon. Kerüld el azokat a dolgokat, amelyek lelassítják a haladásodat, így a falaknak vagy a bolyhos, kék állatocskáknak való nekimászás nagy tilalom, még akkor is, ha hihetetlenül aranyosak, és csak egy ölelést szeretnének. Néha a kék pajtások tényleg rád akaszkodnak, így ha meg akarsz szabadulni tőlük, gyorsan használj egy rámpát, vagy dobd őket lyukakba. De ez utóbbival vigyázz, nehogy te magad is kövessed őket!

Vannak azonban hasznos tárgyak az úton, így mindenképpen gyűjts rózsaszín vagy szivárványszínű pöttyöket, hogy visszanyerd az állóképességedet. Fogj egy pajzsot, hogy megvédd magad néhány értékes másodpercre, csöpögtess egy focilabdát, és szedj fel érméket, mágneseket vagy boostokat, hogy tovább segítsenek a túlélésért folytatott őrült száguldozásban! Mindennek vége szakad, és az árvíz végül utolérhet, de még mindig futhatsz az életedért, és megszerezheted a legmagasabb pontszámot a szórakoztató Wiggle játékban!

Hasonló játékok:

Tetszik a Wiggle? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a állatos játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.