Wednesday's Breakup Handbook

Lépj be a Wednesday's Breakup Handbook világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb öltöztetős játékok!

Kapaszkodjatok a sminkkefétekbe, mert a Wednesday's Breakup Handbook az érzelmek, a stílus és a barátság tökéletes hullámvasútja, amely az átalakulás és az önfelfedezés mesés útjára visz!

A szerelem és a szívfájdalom perzselő drámájában Wednesday olyan üzenetet ír Enidnek, amely megváltoztatja a játékot. Hallotta a pletykákból, hogy Enid barátja mással jár, és a tea forró. Enid viszont elárulja, hogy a saját szerelmi története épp most ütközött kátyúba - őt dobták, mert, tudod, egyszerűen "nem illenek össze".

Az igazi BFF-erő jegyében Wednesday segítő kezet nyújt legjobb barátnőjének, Enidnek, és hamarosan elindulnak a stílus és az önbizalom útján.

Az átalakulás egy átfogó arcszépségkezeléssel kezdődik Enid számára. Minden arról szól, hogy kihozza belőle a ragyogó, magabiztos ragyogást, drágám. Tisztítás, hámlasztás és hidratálás - ez a spa nap hangulata.

Most pedig öltözködj fel, és te vagy a végső stylist. Enid kedveli a Soft Girl esztétikát - gondolj a pasztellszínekre, a melegségre és a kifejezőkészségre. A pasztellszínű ruháktól a kényelmes kardigánokig olyan megjelenést fogsz összeállítani, amely bájt és kényelmet sugároz. És ott van még Wednesday, aki a Dark Lolita hangulatért rajong. A gótikus hatásoknak köszönhetően a gazdag vörös, hangulatos fekete és mélykék színű Lolita-ruhák kerülnek a középpontba. Stílusválasztásai segítenek neki, hogy ezt a sötét, romantikus vonzerőt sugározza.

De tartsd meg a tűsarkú cipődet, mert van egy csavar a történetben. Enid volt barátja, akibe hirtelen belecsap a megbánás villáma, visszakúszik. Itt az ideje, hogy megtörténjen a végső belépő.

Az utolsó szintekhez mindkét BFF-nek tökéletes iskolai megjelenésre van szüksége. Enidnek a Light Academia a kedvence - gondolj a vintage hangulatra, a lágy színekre és az intellektuális élre. Szerda viszont a Dark Academia stílusa, a hangulatos, klasszikus stílus.

Mindegyik megjelenésnél a smink kulcsfontosságú elem az átalakulás teljessé tételéhez. Minden arról szól, hogy harmonikus és hiteles megjelenést hozzunk létre, amely illik a választott stílushoz. A lágy pasztell árnyalatoktól a drámai gótikus csillogásig, te vagy a sminkmágus. A kiegészítők, az ékszerek és a frizura az utolsó simítások, hogy a megjelenésük feltűnjön és ragyogjon. És akkor mindent meghódítottál - a szépségápolástól az öltözködésen át a sminkelésig, ez egy olyan átalakulási utazás, amely erőt ad és felemelő. Most pedig örökítsd meg a divat mesterműveit, töltsd le azokat a lenyűgöző ruhákat, és mutasd meg a világnak a stílustudásodat.

Készülj fel a Wednesday's Breakup Handbook, ahol a stílus uralkodik, és a barátságok erősebbek, mint valaha. A Soft Girl Aesthetic-től a Dark Academia-ig, te vagy a stylist, akire ezek a BFF-ek vártak. Készen állsz arra, hogy részese légy hihetetlen átalakulási útjuknak?

Játsszon más játékokat a Wednesday sorozatból:

  1. Wednesday Besties Fun Day

Hasonló játékok:

Tetszik a Wednesday's Breakup Handbook? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a öltöztetős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.