Waffle Words

Lépj be a Waffle Words világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb szókereső játékok!

Találd meg az összes szót a táblán, és ne hagyd, hogy a környezet elvonja a figyelmedet a Waffle Words játékban, amelyet a legjobb éhgyomorra játszani, vagy ha van egy kis csokoládé vagy gofri a közelben. Ahhoz, hogy megtaláld a szavakat, koncentrálnod kell, és nem szabad egykönnyen feladnod, mert elsőre úgy tűnhet a betűk elhelyezése, hogy kizárt, hogy valahol szavak bújnak meg.

De ha tovább játszol, lassan a Waffle Words oldalon található szavak is elkezdenek feltárulni. És ha egyszer elkezdesz találni néhány szót, biztosan jönnek majd újabbak! Ha találsz egy szót, csak válaszd ki az első betűt, és húzz egy egyenes vonalat a többi betűn keresztül, amíg ki nem bontod a szót. A szavak megtalálásának kihívása mellett a teljesítményed időzítve is van, úgyhogy ne tartson túl sokáig.

Fejleszd a szókincsedet a Jatekokjatekok.hu oldalon, és játssz a Waffle Words oldalon.

Hasonló játékok:

Tetszik a Waffle Words? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a szókereső játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.