Vortex 9

Lépj be a Vortex 9 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb lövöldözős játékok!

Készülj fel egy bizarr és magával ragadó harci világra, ahogyan a Vortex 9 oldalon ádáz csatákban veszel részt. Fegyverkezz fel egy harci nyalókával vagy egy arzenálnyi lőfegyverrel, és érvényesítsd dominanciádat ebben az egyedülálló birodalomban, ahol stílusos hősök, őrült fegyverek és kirobbanó csaták várnak rád. Vortex 9 egy olyan aréna, ahol megmutathatod tudásodat, és megmutathatod a világnak, hogy ki az igazi a Vortex univerzumban. Fedezz fel 8 elképesztő karaktert, mindegyiknek megvan a maga sajátos hangulata: Johntól és Jane-től Marvin McSpy-ig, Mr. Goodboy-ig, Jess Purrfect-ig, Hellen D. Mon-ig, Mercydroid-ig és Beelzebox-ig. Szerelkezz fel tucatnyi őrült lövöldözős fegyverrel, atipikus közelharci fegyverrel és nehéz géppuskával, biztosítva, hogy arzenálod éppoly változatos legyen, mint a karakterek, akiket irányítasz. Vegyél részt csatákban különböző játékmódokban, köztük a csapatharcban, a Deathmatch Solo és a Capture Point játékmódokban, és még több izgalmas játékmód ígérete van a láthatáron.

Járd végig a Vortex 9 különböző térképeit, amelyek mindegyike a játék univerzumának lélegzetelállító tájain játszódik. Merülj el a dinamikus játékmenetben, és fedezd fel a gyönyörű helyszíneket, amelyek az intenzív csaták hátteréül szolgálnak. Minden egyes harcban változatos fegyverek állnak rendelkezésedre, és sosem tudhatod, hogy hányra van szükséged a túléléshez és a többi játékos legyőzéséhez a térképen. Talán eldobhatsz egy gránátot, majd a géppisztollyal a ranglista első helyére kerülhetsz, vagy akár közelharci fegyverrel is közel kerülhetsz a térképen lévő ellenfelekhez.

Fogadd el a harcok bolondos hangulatát, és fejezd ki egyéniségedet a változatos és különc karaktereken keresztül. Ragyogj a Vortex 9 kiszámíthatatlan és izgalmas világában a Jatekokjatekok.hu oldalon, és készülj fel az intenzív akcióra.

Hogyan kell játszani

A WASD billentyűkkel mozogj, a bal egérgombbal lőj, a jobb egérgombbal nagyíts, a számozott billentyűkkel (1-5) pedig válogass a rendelkezésre álló fegyverek között.

Hasonló játékok:

Tetszik a Vortex 9? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a lövöldözős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható