Village Defense

Lépj be a Village Defense világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb védelmi játékok!

A Village Defense, ahogy a neve is sugallja, meg kell tervezned falud védelmét a könyörtelen ellenséggel szemben. Ehhez különböző egységek állnak rendelkezésedre, amelyeknek létfontosságú szerepük van a seregedben. A te feladatod, hogy tudd, mikor kell használni ezeket az egységeket, és ismerd mindegyikük erősségeit és gyengeségeit.

Egyes egységek nyersanyagokat termelnek, amelyekből katonákat vásárolhatsz, hogy legyőzd ellenségeidet. Ezek a katonák mindenféle formában és méretben léteznek, és míg egyesek a távolról való lövöldözésben a legjobbak, mások csak akkor mutatják meg erejüket, amikor a harc már csak egy ütésnyire van tőlük.

De nem elég csak beszerezni egy egységet, mert ezeket az egységeket gondosan el is kell helyezned a csatatéren, mert más sávokon nem mozoghatnak, és ha az ellenség egy olyan sávban nyomul előre, amely nincs védve, akkor szabad útja van a falud felé.

Gyakorold stratégiai elmédet a Jatekokjatekok.hu oldalon, és a győzelem érdekében megfelelően irányítsd csapataidat a Village Defense oldalon.

Hasonló játékok:

Tetszik a Village Defense? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a védelmi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.