Viking Escape

Lépj be a Viking Escape világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb futós játékok!

Készülj fel, hogy repülj egy varázslatos sárkányon és menekülj a szörnyinvázió elől, amikor a Viking Escape oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu. Ahhoz, hogy megmenekülj a biztos végzet elől, ügyesen kell kitérned a folyamatosan feléd közeledő ellenségek elől, és ha a kitérés nem elég, különböző lövedékeket is kilőhetsz, hogy elpusztíts mindent, ami az utadba áll. Ezeknek a lövedékeknek vannak erősségei és gyengeségei, és meg kell tanulnod, melyik a jobb az egyes helyzetekben. Ne feledd, hogy nem rendelkezel végtelen lőszerrel, ezért gondosan válaszd meg, mikor lősz, és figyelj a képernyőn megjelenő lőszer-utántöltésekre.

Az ellenségek, akik megpróbálják megállítani a menekülésedet, mindenféle alakban és méretben érkeznek, és mindegyikük más típusú támadással rendelkezik, így találkozni fogsz olyanokkal, amelyek lövedékeket dobálnak feléd, míg mások csak bele akarnak ütközni beléd, és lassan lemerítik az életedet így. De a sárkányod fürgeségét és nagyszerű reflexeidet kihasználva minden veszély elől el tudsz menekülni.

Játssz egy fantázia királyságban játszódó szórakoztató játékot, ha a Viking Escape címet választod a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Ha billentyűzetet használsz, a sárkány irányításához használd a nyílbillentyűket vagy a WASD billentyűt, a lövedékek kilövéséhez pedig nyomd meg a SPACE billentyűt. Kattints a képernyő bal oldalán található lövedék ikonra a lövedék típusának megváltoztatásához. Ha mobil eszközt használsz, nyomd meg a képernyőn lévő nyílgombokat a sárkány irányításához, a képernyő bal oldalán található lövedék ikont a lövedék típusának megváltoztatásához, és a képernyő jobb oldalán található lövés ikont a lövéshez.

Hasonló játékok:

Tetszik a Viking Escape? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a futós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.