Video Game Tycoon

Lépj be a Video Game Tycoon világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb menedzsment játékok!

Gondolkodtál már azon, hogyan készülnek a videojátékok? A Video Game Tycoon oldalon megismerheted egy videojátékokat készítő vállalat fenntartásának üzleti oldalát. Amellett, hogy kíváncsi vagy, hogyan készülnek a videojátékok, arra is ügyelned kell, hogy legyen egy működő egered, mert a Video Game Tycoon oldalon a képernyőre kattintva pénzt kereshetsz. Minél több pénzed van, annál többet tudsz befektetni a vállalkozásodba.

A Video Game Tycoon rengeteg testreszabási lehetőséggel rendelkezik, és elsőre úgy érezheted, hogy túl sok lehetőség áll rendelkezésedre. De ez várható, amikor egy vállalkozást kell működtetned. Idővel biztosan elsajátítja majd a Video Game Tycoon szabályait, és akkor meglátja, hogyan emelkedik vállalkozása a siker csúcsára.

A kattintáson kívül a pénzkeresésnek vannak más különböző módjai is. Például valahányszor sikeresen elindítasz egy videojátékot, passzív jövedelemre teszel szert, amit aztán újra befektethetsz a vállalkozásodba. Emellett az is hatással van a bevételre, hogy milyen módon kattintasz a képernyőn. Video Game Tycoon rengeteg trükköt tartalmaz, amelyeket fel kell fedezned.

Legyél a Video Game Tycoon videojáték cég vezetője, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol.

Hasonló játékok:

Tetszik a Video Game Tycoon? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a menedzsment játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.