Video Game Avatar Creator

Lépj be a Video Game Avatar Creator világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb rinmaru játékok!

Csodálatos fantasy, RPG témájú öltöztetős játék Rinmaru által! Ebben a játékban megalkothatod kedvenc női harcos karakteredet, aki vad, varázslatos és erős. Készítsd el saját fantasztikus történeteidet és fejleszd a karaktereidet!

Kezdd a genetikád személyre szabásával; válaszd ki a bőröd színét! Válaszd ki a szemed formáját, sokféle közül választhatsz! Még a szem méretét és a köztük lévő távolságot is csökkentheted, valamint a magasságot és még sok mást is! Ilyen testreszabható játékmenet! Válaszd ki a szád formáját! Megváltoztathatod az ajkakat, és a száj méretét, valamint a pozícióját és színét! Válaszd ki a kedvenc rúzsodat! Aztán itt van az orr alakja, amit megváltoztathatsz, valamint a méretét és a pozícióját. Adj hozzá szemhéjfestéket, sminket és még öregítheted is a karakteredet! Vagy akár izmosodhat is! Adj hozzá szomorú könnyeket, ha azt akarod, hogy a karaktered sírjon lol, vörös, szeplők és még sok más! Adj hozzá néhány arcon lévő sebhelyet és arctetoválást, valamint egy sor testtetoválást különböző stílusokból és kultúrákból, például törzsi vagy kalóz tetoválásokat vagy hagyományos japán vagy ősi kínai tetoválásokat és még sok mást! Változtasd meg a szemöldököd formáját és színét! Szemhéjfesték is! Ó, és a körömszíneket is! Most már a frizurák is megvannak, rengeteg közül választhatsz, ahogy a színek is! Keverd össze a lófarok, a felső hosszabbítás, a frufru, az alsó hosszabbítás és az alsó haj, hogy menő frizurákat alkoss a nőknek, anime manga harcosoknak! A ruhák is ugyanolyan félelmetesek és testreszabhatóak! Még azt is kiválaszthatod, hogy milyen műfajú vagy típusú középkori fantasy karaktert szeretnél a karakteredből: Alakítsd át karakteredet bárdddá, harcossá, rangerré, gyógyítóvá, sötét mágussá, mesterlövésszé vagy vadállatmesterré! Ha a bárdot választod, válassz egy aranyos középkori felsőt, például egy ruhafelsőt gyönyörű díszítésekkel, adj hozzá virágos díszítésű nadrágot és nadrágot! Adj hozzá különböző típusú középkori harcos csuklókat! Válassz néhány csinos, ékkövekkel díszített fejpántot és fejdíszt, sőt még szarvakat is! Adj hozzá mindenféle csinos és menő magassarkút szép középkori ékszerekkel, színezd is ki! Adj hozzá szép ékszereket, például fülbevalókat különböző érdekes középkori és misztikus mintákkal, valamint arany és drágaköves nyakláncokat!, Adj hozzá pillangókat! Kék virágok! Lehet, hogy a karakter maga is pillangószárnyakkal és más menő fantasy varázslatos kiegészítőkkel! Mint láthatod, ez a játék nagyon gazdag fantasy középkori lehetőségekben!

Nos, ha harcost választasz, természetesen választhatsz középkori páncélzatot, valamint sötét vagy világos lovagpáncélt, sötét vagy világos harcos csuklót és sisakot, páncélos csizmát és sarut, valamint a kapcsolódó háborús kiegészítőket. Az őrzők hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a harcosok, de az őrzők tarthatnak egy nagyon menő napzászlót, és angyalszárnyakkal, valamint szent könyvvel vagy kereszttel és kapcsolódó ékszerekkel is rendelkezhetnek! A gyógyítók lágyabb arzenállal rendelkeznek, csinos manókkal és virágos díszítésekkel, mint például virágos fejpánt, csizma és sarok, és a kiegészítők annyira angyaliak! Vannak drágakövek és holdszárnyak is! Ami a fekete mágus kategóriát illeti, könnyedebb tárgyak vannak, de sötét gótikus esztétikával, mint a szarvak és a boszorkánykalap, a felsők és az alsók szintén sötét gótikusak, és még a kiegészítők is sokkal homályosabbak, mint a démonszárnyak, hollók, pókok, vámpír stílusú sötét nyakláncok és fülbevalók, gonosz gömbök, kígyók és még sok más! Készíts sötét mágusokat vagy nekromantákat ezzel a kategóriával! A fegyveresek ruházata inkább steampunk és viktoriánus stílusú! Adj hozzá viktoriánus kalózkapitányi kalapokat, valamint hosszú fekete kalapokat vagy steampunk kalapokat, csizmákat és magassarkút! Adj hozzá steampunk kiegészítőket, amelyek különböző szerszámok, viktoriánus ékszerek és steampunk fémszárnyak! Még a szemfedők is! A Beastmasternek inkább vad barbár ruházati stílusa van, adj hozzá démonszarvakat és barbár törzsi kiegészítőket, adj hozzá egy darab húst és láncokat vagy ostort kiegészítőként és más barbár törzsi ékszereket! Válogass a fantasztikus középkori mágikus rpg erős kardok, jogarok, keresztvasak, bunkók, fejszék, íjak, fegyverek, hárfa, furulya, fuvola, kasza, két nindzsakard vagy katanák, hosszú kardok közül! Adj hozzá mágikus erőket, például tüzet, dimenziót vagy más misztikus erőket! Még háziállatot is adhatsz hozzá, mint például medvét, tigrist vagy farkast! Helyezd karakteredet egy félelmetes Dungeons and Dragons stílusú háttérbe, mint például egy harcos fogadó, egy várterem, egy varázslatos faház az éjszakai erdőben, a manóerdő, vagy csak egy texturált barna háttér! Mint láthatod, ebben a játékban minden megvan, amire szükséged van ahhoz, hogy megalkothasd saját, eredeti női fantasy rpg karaktereidet!

Hasonló játékok:

Tetszik a Video Game Avatar Creator? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a rinmaru játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható