VEX Challenges

Lépj be a VEX Challenges világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb stickman játékok!

Üdvözöljük a VEX Challenges, egy izgalmas stickman platformer játék, amely teszteli a készségek, reflexek, és a türelem a Jatekokjatekok.hu! Készülj fel egy vad és őrült kalandra 75 szinten keresztül a tiszta stickman őrületben. Ebben a játékban az idő a lényeg, úgyhogy csatold be magad, és készülj fel életed adrenalinlöketére! A VEX Challenges játékban minden szinthez kihívást jelentő időkorlát tartozik. Villámgyors reflexekre és macskaszerű ügyességre lesz szükséged, hogy átmenekülj az alattomos akadályokon, a halált megvető ugrásokon és az észbontó rejtvényeken. Ne felejtsd el szemmel tartani az órát, miközben tüskéket kerülgetsz, szakadékokat ugrassz át, és elkerülöd, hogy a mélybe zuhanj. Az idő ketyeg!

De várj, van még más is! Miközben minden egyes pályán navigálsz, tartsd nyitva a szemed a játékban szétszórt csillogó csillagok után. Ha összegyűjtöd ezeket az égi szépségeket, nemcsak a pontszámodat növeled, hanem dicsekedhetsz is a stickman társaiddal. Olyan, mintha aranybányát találnál a labirintus közepén! Szóval rajta, kapd fel azokat a csillagokat, és sütkérezz a bónuszpontok dicsőségében. Ki mondta, hogy a csillagok csak a hírességeknek járnak?

És itt a hab a tortán: a rejtett kihívás mód! Ez a szigorúan titkos mód a határig és még azon is túl fogja feszegetni a képességeidet. Olyan, mintha egy Rubik-kockát próbálnál megoldani, miközben sztepptáncolsz egy kötélen! Merj belépni az elmebajos szintek birodalmába, amelyeket a VEX Challenges csavaros agytrösztjei alkottak. Ez a türelem, a bátorság és a képességed próbája, hogy ne dobd szét a billentyűzetedet vagy a telefonodat a szobában. Sok szerencsét, stickman! Szükséged lesz rá.

Szóval mire vársz még? Vedd fel a pálcikaember-jelmezed, és készülj fel egy epikus kalandra, tele vicces akadályokkal, szívdobogtató akcióval és több pálcikaemberrel, mint amennyit egy pixeles pálcával ki tudsz rázni! VEX Challenges a széked szélén leszel, nevetni fogsz, amíg az oldalad nem fáj, és pacsizni fogsz a győzelemig vezető úton. Készülj fel, hogy a határokat feszegesd, és legyél a végső stickman bajnok!

Hogyan kell játszani

A WASD vagy a nyílbillentyűkkel mozgathatod a karakteredet a pályákon. Ha mobileszközről játszol, érintsd meg a képernyőn megjelenő gombokat.

Játsszon más játékokat a Vex sorozatból:

  1. Vex 3 Xmas
  2. Vex 8
  3. Vex 7
  4. Vex 6
  5. Vex 5
  6. Vex 4
  7. Vex 3

Hasonló játékok:

Tetszik a VEX Challenges? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a stickman játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.