Vex 7

Lépj be a Vex 7 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Készülj fel egy újabb izgalmas és veszélyes kalandra a Vex univerzumban, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszhatsz a népszerű sorozat következő darabjával. Indulj új útra a Vex 7 oldalon, és készülj fel a kihívások új sorozatára, amelyeket le kell küzdened. De készülj fel egy csomó szórakozásra is. Az általad ismert és szeretett játékmenetével a Vex 7 ismét egy vakmerő stickman karakter bőrébe bújtat, és együtt kerülitek ki a pályákon hemzsegő mindenféle veszélyt: éles tüskéktől és mindenféle más veszélyes lövedéktől kell majd az egyes szintek végéig szövögetni az utat.

A Vex 7 karaktere nagyon mozgékony, és ez az, ami igazán életben tart a kaland során. Nem csak könnyedén tudnak duplán ugrani a platformokra, vagy egyszerűen csak kitérni mindenféle veszély elől, de az akrobatikus képességek, amiket a Vex 7 karaktere nyújt, egy másik eszköz, amivel biztonságba kerülhetsz. A kihívások, amelyekkel az egyes szinteken szembesülsz, sokat kérnek majd a reflexeidtől, de edzéssel és elszántsággal minden egyes akadályt le tudsz győzni, ami az utadba kerül. De nem csak a reflexeid lesznek próbára téve a Vex 7, mivel az időzítésedre is ügyelned kell. Mivel mindenféle pörgő fűrészeket kerülgetsz, vagy éppen különböző platformokra kell felugranod, kulcsfontosságú, hogy tudd, mikor kell végrehajtani ezeket a műveleteket, ha előre akarsz lépni a Vex 7 játékban.

Menj egy újabb szórakoztató kalandba, amikor a Vex 7 oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Használd a nyílbillentyűket vagy a WASD billentyűket a szinten való mozgáshoz. Ha mobileszközről játszol, koppints a képernyőn megjelenő gombokra.

Játsszon más játékokat a Vex sorozatból:

  1. Vex 3 Xmas
  2. Vex 8
  3. VEX Challenges
  4. Vex 6
  5. Vex 5
  6. Vex 4
  7. Vex 3

Hasonló játékok:

Tetszik a Vex 7? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.