Unblock Cube 3D

Lépj be a Unblock Cube 3D világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb agytorna játékok!

Tapasztalja meg a szórakoztató és pihentető játékot, és tegye próbára memóriáját és térlátását, amikor a Unblock Cube 3D oldalon Jatekokjatekok.hu játszik. Ebben a 3D-s játékban az összes kis kockát le kell választanod a játéktérről. Mindegyik kockán egy-egy nyíl van, ami jelzi, hogy melyik irányba fognak menni, ha megérinted őket. Néha az útjuk el van torlaszolva, ilyenkor ügyelned kell arra, hogy minden akadályt eltávolíts az útból, mivel a kockák csak abba az irányba tudnak mozogni, amerre a nyíl mutat.

A Unblock Cube 3D 3D-s grafikája lehetővé teszi, hogy a kockát mozgatva megtaláld, mely kockákat tudod eltüntetni, és melyeket nem. Azt is megtudhatod, hogyan tudsz egy bizonyos utat megtisztítani más kockák számára. A rengeteg kipróbálható szint és szintkonfiguráció miatt a Unblock Cube 3D remek választás, ha egy pihentető játékra vágysz. Ráadásul a játékban előrehaladva a szintek egyre nehezebbek lesznek, de amellett, hogy a Unblock Cube 3D oldalról szerzett tapasztalataid és tudásod segítségével haladhatsz előre, kapsz egy hasznos tárgyat is, amellyel megfordíthatod a táblán elhelyezett kockák bármelyikének irányát. Ez a lépés lehet az, amire szükséged lehet a rejtvény feloldásához.

Találd meg a helyes utat a kockák eltüntetéséhez, amikor a Unblock Cube 3D oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Kattints a bal egérgombbal a kockákra, hogy a nyíl által mutatott irányba mozdítsd el őket. Ha mobileszközről játszol, koppints helyettük.

Hasonló játékok:

Tetszik a Unblock Cube 3D? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a agytorna játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.