Turn Turn

Lépj be a Turn Turn világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb autós játékok!

Ha ismeri a vezetést, akkor biztosan tudja, hogy mennyire óvatosnak kell lennie, amikor egy kereszteződésben halad. Mivel drasztikusan meg kell változtatnod a haladási irányt, a lassítás mellett a szembejövő forgalomra is figyelned kell. Turn Turn olyan, mint egy kereszteződés-szimulátor, és a Jatekokjatekok.hu oldalon játszva rengetegszer gyakorolhatod az időzítést. Miközben figyelmesen nézed a többi autó mozgását, neked kell időzítened, hogy mikor a legjobb pillanat az előzésre és a kereszteződésben való haladásra. Természetesen úgy, hogy közben ne ütközz egy másik járművel.

A Turn Turn oldalon pedig nem csak a saját járművedet irányítod, hiszen általában te felelsz azért, ha több autónak kell behajtania a kereszteződésbe. Tehát ahhoz, hogy a következő kereszteződéshez előre tudj haladni, meg kell tanulnod az út konfigurációját, és ezt a tudást úgy kell alkalmaznod, hogy több autó is áthaladhasson. Ez azt is biztosítja, hogy valóban megtanultad az adott terület forgalmi áramlását, és elsajátítottad, hogy mikor a legjobb pillanat a kanyarodásra. Ha úgy érzed, hogy különösen jól ismered az autódat és az utat, akkor a kanyarodást úgy is időzítheted, hogy begyűjtsd azt a pénzt, amit a forgalomban lévő többi autó némelyike mögéjük ültetett. Ezeket csak akkor tudod begyűjteni, ha a kereszteződésben a tökéletes időben fordulsz. Szerencsére ezek csak bónuszok, és nem kell kötelességednek érezned, hogy megszerezd ezt az extra pénzösszeget. Ezt a pénzt felhasználhatod új autók feloldására, ha szeretnéd.

Tudd meg, mikor az optimális időpont a kanyarodásra a Turn Turn oldalon, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol.

Hogyan kell játszani

Ha asztali számítógépről játszol, akkor a bal egérgomb megnyomásával fordítsd el a járművedet. Ha mobilkészüléket használ, koppintson a képernyőre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Turn Turn? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a autós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.