Trollface Quest: Horror 2

Lépj be a Trollface Quest: Horror 2 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb horror játékok!

Készülj fel egy vidáman kiszámíthatatlan point-and-click kalandra, amely egy vad utazásra visz a híres horrorfilmek csavaros világába, ha játszol a Trollface Quest: Horror 2 oldalon Jatekokjatekok.hu. Készülj fel arra, hogy várakozásaid a feje tetejére állnak, miközben egy sor látszólag véletlenszerű rejtvénnyel találkozol, amelyek végig találgatni és nevetni fognak!

A Trollface Quest: Horror 2, minden jelenet a káosz játszótere. Amikor már azt hiszed, hogy elkaptad a fonalat, a képernyő megelevenedik meglepetésekkel. Ki akarsz nyitni egy ajtót? Jobb, ha felkészülsz arra, hogy egy pajkos szellem fog előbukkanni, és igazán váratlanul fog cselekedni. Ha ismered a híres horrorfilmeket, biztosan felismersz néhány jelenetet, amelyek a Trollface Quest: Horror 2 oldalon is megjelennek, de ahogy a játék újrakeveri ezeket a helyzeteket, az olyan, ami meglephet, és nem tudod, milyen abszurditás vár rád a következő sarkon. De még ha bele is botlunk egy ikonikus jelenetbe, a Trollface Quest: Horror 2 stilizált világa biztosan egyensúlyban tartja a horror és a vicces elemeket.

Készülj fel a Trollface sorozat következő játékára, amikor a Trollface Quest: Horror 2 oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Nyomd meg a bal egérgombot a jelenetekkel való interakcióhoz. Ha mobileszközről játszol, helyette koppints a képernyőre.

Játsszon más játékokat a Trollface sorozatból:

  1. Trollface Quest: Horror 3
  2. Trollface Quest: Horror

Hasonló játékok:

Tetszik a Trollface Quest: Horror 2? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a horror játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.