Traffic Jam 3D

Lépj be a Traffic Jam 3D világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb autós játékok!

A vezetési játékok nagyon szórakoztatóak, és a Jatekokjatekok.hu oldalon mindenféle jármű volánja mögé beülhetsz. A versenyjátékoktól kezdve a parkolási játékokig és mindenféle más, autókkal kapcsolatos szórakoztató játékig, a Jatekokjatekok.hu oldalon kedvére vezethet, ha ellátogat. Az egyik ilyen autós játék a Traffic Jam 3D is, ahol mindenféle forgatókönyv szerint vezethetsz, és különböző feladatokat kell teljesítened. A célállomás elérésétől kezdve a sűrű forgalomban való kanyargásig, ahol a sofőrök gyorsan sávot váltanak, és neked egy pillanat alatt kell alkalmazkodnod, a meghatározott számú pont megszerzéséig egy adott időn belül, a Traffic Jam 3D játékban mindenre szükséged lesz. Szó szerint tele lesznek, hiszen szorosan fogják szorítani a kormánykereket, különösen azokban a helyzetekben, amikor egyre több autót lát maga előtt.

Ha jártál már nagyvárosban, akkor tudod, milyen zsúfoltak tudnak lenni, és a forgalomban lévő autók száma néha egészen elképesztő. A Traffic Jam 3D játékban egy ilyen forgalmas városban vezethetsz, és több mint húsz szórakoztató jármű közül választhatsz, amelyek mindegyike egyedi specifikációval rendelkezik. Különböző lóerővel, fékekkel és kezelhetőséggel rendelkező autókra számíthatsz, és ami a legjobb, hogy ezeket a tulajdonságokat még testre is szabhatod. Még azt is megváltoztathatod, hogyan nézzen ki az autód. Ezen kívül többféle játékmódot is játszhatsz a Traffic Jam 3D oldalon, mint például a karrier módot, ami olyan, mint egy sztori mód, vagy egyszerűen csak barangolhatsz a városban, ha a szabad módot választod. Ha pedig megunod a városi autózást, nyugodt lehetsz, hiszen választhatsz, hogy a sivatagban vagy az autópályán mész. Tehát ha szeretnéd összekeverni a dolgokat, a Traffic Jam 3D oldalon erre is van lehetőséged.

Kocsikázz az autóddal, amikor a Traffic Jam 3D játékban játszol a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

A WASD vagy a nyílbillentyűkkel irányítsd a járműved mozgását.

Hasonló játékok:

Tetszik a Traffic Jam 3D? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a autós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható