Traffic Control

Lépj be a Traffic Control világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb autós játékok!

Tegyél meg mindent, hogy megszervezd a forgalmat a forgalmas kereszteződésben a Traffic Control oldalon, és gondoskodj arról, hogy az autók ne ütközzenek egymásba. Ehhez gondosan figyelned kell a kereszteződésbe érkező összes autót, és kattintanod kell azokra, amelyekkel egy kicsit gyorsítani szeretnél, hogy elkerüld az esetleges ütközést. Amikor a forgalom nagyon felpörög, lehetőséged van arra is, hogy néhány pillanatra lelassítsd az időt, ami segít a legjobb döntés meghozatalában, és ami több időt ad az aktuális helyzet felmérésére.

Az 5 szint és a 12 különböző autó, amelyek mindegyike sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, rengeteg lehetőséget biztosítanak arra, hogy a lehető legoptimálisabban rendezd a forgalom áramlását.

Fejleszd térlátásodat, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol, és tanulj meg észrevenni egy lehetséges ütközést, miközben a Traffic Control oldalon játszol.

Hasonló játékok:

Tetszik a Traffic Control? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a autós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.