TrackMania Blitz

Lépj be a TrackMania Blitz világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb versenyzős játékok!

Rajongsz a versenyjátékokért és szeretnéd megtapasztalni a versenyzés izgalmát a Jatekokjatekok.hu oldalon ? Akkor gyere és játssz a TrackMania Blitz, egy izgalmas online versenyjátékkal, amely egy rendkívül gyors autó volánja mögé ültet téged. TrackMania Blitz a népszerű TrackMania sorozat egyik online belépője, és ahogy az ezektől a játékoktól elvárható, egyedi versenypályákon kell majd versenyezned, ahol csak a környezet elsajátításával juthatsz az első helyre. A versenyzés pedig a játék neve, hiszen a TrackMania Blitz oldal minden futama kieséses verseny, ahol minden körben az utolsó helyen álló játékos kiesik.

Ha minden kört túl akarsz élni, és a dobogó első helyét akarod megszerezni, akkor ki kell használnod az út mentén elhelyezett hurkokat és sebességnövelőket, és ügyelned kell arra, hogy megfelelő sebességgel lépj be az őrült ugrásokba, ha el akarsz repülni a versenytársak mellett. A TrackMania Blitz oldalon pedig még egy globális ranglistán is versenyezhetsz, ahol rekordokat regisztrálnak, és kihívhatod magad, hogy megdöntsd őket.

A versenyautód irányítása egyszerű a TrackMania Blitz, a balra és jobbra kanyarodás pedig gyors, ami remekül működik, különösen a nagy sebességeknél, amelyeket könnyen elérhetsz. A grafika részletes, a zene és a hangok energikusak, és mindezek még izgalmasabbá teszik a versenyzés élményét.

Ülj a vezetőülésbe, amikor a TrackMania Blitz oldalon játszol Jatekokjatekok.hu és nyerd meg a versenyeket.

Hogyan kell játszani

Ha PC-n játszol, akkor vagy a nyílbillentyűkkel irányíthatod az autót balra vagy jobbra, vagy a bal egérgombot nyomva irányíthatod abba az irányba, amerre menni szeretnél. Ha mobilkészüléket használsz, koppints a képernyőre abban az irányban, amerre menni szeretnél.

Játsszon más játékokat a Ubisoft sorozatból:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Assassin's Creed Freerunners
 11. Brawlhalla Grand Slam
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Hasonló játékok:

Tetszik a TrackMania Blitz? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a versenyzős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.