Total Recoil

Lépj be a Total Recoil világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb akció játékok!

A Total Recoil játékban akrobatikus karakterként játszol, halálos fegyverekkel. Ha ez a leírás vonzónak hangzik számodra, akkor biztos, hogy élvezni fogod a Jatekokjatekok.hu oldalon töltött idődet, amit a feléd érkező ellenséges robotok végtelennek tűnő hordájának megsemmisítésével töltesz. A fegyverek kilövéséhez vagy balra, vagy jobbra kell ugranod. Ez a manőver gyorsan kihúzhat a bajból, de hatalmas veszélybe is sodorhat, mert az ellenség kiszámíthatatlan, és sosem tudhatod, honnan bukkanhatnak fel.

És mivel különböző ellenségtípusok vannak, amelyek mindegyike más-más tulajdonságokkal rendelkezik, csak óvatossággal élheted túl az ellenfelek újabb hullámát. Némelyikük gyors, némelyikük lassú, és ha tovább akarsz jutni a következő szintre, ismerned kell az erősségeiket és gyengeségeiket. Továbbá, miután legyőztél egy ellenséget, egy érmét dobnak le, amit be kell gyűjtened. Ez némi stratégiát is ad a Total Recoil, mert ha elpusztítasz egy ellenfelet a képernyő széléhez közel, nem biztos, hogy lesz elég időd és helyed reagálni, ha hirtelen egy másik halálos ellenség jelenik meg abból az irányból. Szerencsére minden pálya végén lehetőséged nyílik arra, hogy a begyűjtött érmékkel fejleszd a karakteredet, így a későbbi szintek kicsit könnyebbé válhatnak, főleg, ha a képességeidet is hozzáadod a játékhoz.

Legyél halálos akrobata, ha játszol a Total Recoil oldalon Jatekokjatekok.hu és érezd jól magad!

Hogyan kell játszani

Ha számítógépet használsz, használd a bal vagy jobb nyilakat az ugráshoz és az adott irányba való lövéshez. A képernyő bal vagy jobb oldalára is kattinthatsz az ugráshoz. Ha mobileszközön használod, a képernyő bal vagy jobb oldalára koppintva tudsz az adott irányba ugrani és lőni.

Hasonló játékok:

Tetszik a Total Recoil? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a akció játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.