Too Cool For School

Lépj be a Too Cool For School világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb monster high játékok!

Mindannyian tudjuk, hogy a menő öltözködés művészete nem mindenkinek való. Vagy inkább, egy bizonyos hozzáállással kell rendelkezned ahhoz, hogy menőn öltözködj! A neon színeket, a szakadt farmereket vagy a crop topokat nem lehet csak úgy találomra kiválasztani. Ez a négy középiskolás lány úgy döntött, hogy meglepik a többi osztálytársukat azzal, hogy a legmenőbb ruhákat viselik... középiskolásoknak! Segíts nekik kiválasztani a tökéletes megjelenést, játszva a lányoknak szóló játék minden egyes szintjén. Válaszd ki a tökéletes ruhát úgy, hogy gondosan megvizsgálod a ruhatárukat. A smink is fontos szerepet játszik, ezért gondosan válaszd ki a tökéletes rúzst, szemöldökmintát, szemöldökvonalat és egyéb sminket, amiről úgy gondolod, hogy illik az általad kreált ruhához.

Lepd meg barátaidat azzal, hogy elmented az általad kreált ruhákat. Naponta várunk téged új, kifejezetten neked készített öltöztetős játékokkal!

Hasonló játékok:

Tetszik a Too Cool For School? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a monster high játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.