The Spear Stickman

Lépj be a The Spear Stickman világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb stickman játékok!

Felkészülni, célozni, tüzelni! Jegyezd meg ezt a sorrendet, mert a The Spear Stickman oldalon ezt a sorrendet kell elsajátítanod ahhoz, hogy legyőzd az ellenségeidet. Meglepő, hogy mennyire feszült tud lenni egy párbaj, amikor csak annyit kell tenned, hogy mozdulatlanul állsz és tüzelsz. Bizonyára az is közrejátszik ebben, hogy nem tudsz kitérni.

The Spear Stickman lassan kezdj, és csak egy ellenséggel kell megküzdened, de minél jobb leszel, annál több ellenség jön, hogy megpróbáljon leszámolni veled. Szó szerint leszedni téged, mivel mindketten egy törékeny platformon álltok. Senki sem tudja, hogyan kerülhettetek oda, de most az számít, hogyan éltétek túl. Ahogy azt várnád, nagyon nem mindegy, hogy hol találod el a támadóidat, ezért próbáld meg a fejedet célozni, hogy egy pillanat alatt leterítsd az ellenfeleidet. A lőszer miatt pedig ne aggódj, hiszen korlátlan mennyiségű lándzsával rendelkezel, amivel kiiktathatod, aki az utadba áll. Megint csak ne gondolkodj túl sokat azon, hogy hova rejtetted el a sok lándzsát, és hol tartod őket, ha egyetlen platformon állsz.

És sok lándzsára lesz szükséged, mert ahogy az egész országban híre megy az erődnek, egyre több ellenség fog rád támadni, és ők nem olyan kedvesek, hogy kivárják a sorukat. Ha nem dobálod gyorsan a lándzsáidat, hamarosan elárasztanak.

Célozz és lőj magabiztosan, és légy te az utolsó, aki állva marad, amikor a The Spear Stickman oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hasonló játékok:

Tetszik a The Spear Stickman? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a stickman játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.