The Sorcerer

Lépj be a The Sorcerer világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb zuma játékok!

A The Sorcerer oldalon egészen varázslatos élmény vár rád, különösen, ha szereted a reflexeidet és a térérzékedet próbára tevő játékokat. Bár a játékmenet azonnal ismerősnek tűnhet számodra, a The Sorcerer még mindig képes örömet okozni, és órákig tartó szórakozást és kikapcsolódást nyújtani. Bár már ismerheted azokat a játékokat, ahol azonos színű buborékokat kell egymáshoz illesztened, a The Sorcerer játékban van egy extra időzítő, amit figyelembe kell venned, és ez abban ölt testet, ahogyan a buboréksorok a táblán elhelyezésre kerülnek. Itt a sor lassan halad a tábla egy pontja felé, és ha a sor eléri ezt a célt, elveszíted a szintet.

A továbbjutáshoz a képernyő közepén található varázsló lövéseinek szögét kell szabályoznod, és úgy kell kilőnöd a buborékokat, hogy legalább három azonos színű buborék kapcsolódjon egymáshoz. Ez biztosítja, hogy a varázslat működjön, és eltávolítsa ezeket a buborékokat a tábláról. Ha sikerült csökkentened ezt a fajta buborékokból álló kígyót, akkor a következő szintre jutsz. A trükk az, hogy gyorsan kell alkalmazkodnod a buborékok mozgásához, és mindig előre kell gondolkodnod, mert minden egyes lövés drasztikusan megváltoztathatja az előrehaladó buborékok konfigurációját.

Pihenj a Jatekokjatekok.hu oldalon egy klasszikus játékélménnyel, ha kipróbálod a The Sorcerer és befejezed az összes szintet!

Hogyan kell játszani

Ha mobileszközről játszol, koppints a képernyőre abban a szögben, ahogyan a buborékokat szeretnéd kilőni. Ha PC-t használsz, használd az egeret a célzáshoz, és nyomd meg a bal egérgombot a lövéshez.

Hasonló játékok:

Tetszik a The Sorcerer? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a zuma játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.