The Smurfs: Village Cleaning

Lépj be a The Smurfs: Village Cleaning világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Csatlakozz a barátságos törp karakterekhez, amikor a The Smurfs: Village Cleaning oldalon Jatekokjatekok.hu játszol egy olyan takarítási kalandban, amilyet még soha nem tapasztaltál. Amikor Jokey törp véletlenül felrobbantott egy ajándékdobozt a törpfaluban, elég nagy rendetlenséget okozott, és neked kell segítened a többi törpnek kitakarítani a varázslatos falut. A koszt elég nehéz eltakarítani, ezért minden segítségnek örülni fognak. És mivel a falu összes háza mindenféle rendetlen törmelékkel van összepiszkolva, neked is lesz dolgod.

A házak megtisztításához különböző eszközöket fogsz használni, a vizes tömlőtől kezdve a kefékig vagy a szivacsokig. A nap végére minden ház ragyogni fog, és a törpfalu olyan tiszta lesz, mint valaha. De persze egy hatalmas robbanás után rengeteg más munka is vár rád, és nem mind a kosz vagy a korom eltakarításából áll. Neked is segítened kell majd néhány építmény újjáépítésében, például padok, talicskák vagy más hasonló tárgyak újjáépítésében. Amiket természetesen utána szintén neked kell majd kitakarítanod.

A The Smurfs: Village Cleaning varázslatos hangulatú, a stilizált grafika és a vidám zene segítségével a törpök fantasztikus világába csöppenhetsz. Mindezek együttesen teszik szórakoztatóvá és izgalmassá a takarítási utat.

Utazz el a törpfaluba, amikor a Jatekokjatekok.hu The Smurfs: Village Cleaning oldalon játszol.

Hogyan kell játszani

Használd az egeret a különböző takarító tárgyak mozgatásához, és nyomd meg az egér bal gombját a játék különböző elemeinek kiválasztásához, ha PC-ről játszol. Ha mobilkészüléket használsz, érintsd meg a képernyőt, hogy ugyanezt a funkciót elérd.

Játsszon más játékokat a smurfs sorozatból:

  1. The Smurfs: Cooking
  2. The Smurfs: Skate Rush
  3. The Smurfs: Ocean Cleanup

Hasonló játékok:

Tetszik a The Smurfs: Village Cleaning? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.