The Smurfs: Skate Rush

Lépj be a The Smurfs: Skate Rush világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb futós játékok!

Csatlakozz a törpökhöz, ragadd meg a gördeszkádat és készülj fel arra, hogy elkerülj mindenféle akadályt, amikor a The Smurfs: Skate Rush oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu. A The Smurfs: Skate Rush játékban készen kell állnod arra, hogy mindenféle tárgyat összegyűjts, a gördeszkád által elérhető nagy sebességgel, miközben kitérsz a fatörzsek, sziklák és az utakat megtöltő autók választéka elől. És mivel gördeszkán ülsz, és megnövekedett a mobilitásod, gyorsan tudsz jobbra vagy balra mozogni, de át tudsz ugrani a kapukon, autókon és a többi akadályon is.

Más gördeszkás játékok nyomdokain haladva, a The Smurfs: Skate Rush játékban is mindenféle látványos trükköket hajthatsz végre, miközben autókon és síneken ugrálsz. Ha pedig további gördeszkákat szeretnél feloldani, akkor arra biztatnak, hogy gyűjts össze minél több epret, amelyek néha mindenféle nehezen elérhető helyeken vannak elhelyezve. Emellett mindenképpen tartsd nyitva a szemed a különleges ikonok után, amelyekkel más törp karaktereket is feloldhatsz. Ezek az ikonok olyan tárgyakat jelképeznek, amelyeket híres törpök birtokolnak, mint például Törpapa piros sapkája vagy Handy ceruzái.

A gyönyörű 3D-s grafikával a törpök világa életre kel, és elmerülsz ebben a fantasztikus környezetben. Miközben ez a világába repíthet, segít a környezetben való tájékozódásban is, és a The Smurfs: Skate Rush oldalon minden másodperc számít. A zene is vidám és vidám, ami illik ahhoz a vidám természethez, amelyet már most is a barátságos törp figurákhoz társíthatsz.

Élvezd a gördeszkázást a törpök világában, amikor a The Smurfs: Skate Rush oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

A felfelé nyíllal ugorj át a rámpákon vagy fatörzseken, a jobbra és balra nyilakkal változtasd az irányt, a lefelé nyíllal pedig kacsázz és csússz át a fatáblák alatt, ha PC-ről játszol. Ha mobilkészüléket használsz, húzd a képernyőt abba az irányba, amerre mozogni szeretnél.

Játsszon más játékokat a smurfs sorozatból:

  1. The Smurfs: Cooking
  2. The Smurfs: Village Cleaning
  3. The Smurfs: Ocean Cleanup

Hasonló játékok:

Tetszik a The Smurfs: Skate Rush? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a futós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.