The Smurfs: Ocean Cleanup

Lépj be a The Smurfs: Ocean Cleanup világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Mindannyian tudjuk, hogy az óceánok szennyezése nagy probléma, és az is marad, ha nem teszünk ellene valamit. Gyakorold az óceán megtisztítását, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol egy olyan játékkal, amely arra ösztönöz, hogy megtisztítsd az óceánt mindenféle szeméttől, hogy a jövő generációi is láthassák az óceán szépségét a maga teljes pompájában.

A The Smurfs: Ocean Cleanup játékban egy törpöt játszol, akinek mindenféle szemetet kell kihalásznia, és miután látod, milyen nehéz lehet ez a feladat, lehet, hogy kétszer is meggondolod, hova dobod a dolgaidat.

Ahhoz, hogy elkezdhessük a halászatot, először is a megfelelő időben kell megérintenünk a képernyőt, hogy meghatározzuk, milyen mélyre merüljön a horgászbot. Minél közelebb vagy a képernyőn lévő sáv közepéhez, annál jobb lesz a dobás. Miután a horog a víz alá került, óvatosan kell navigálnod és kiválasztanod a szemetet, és a felszínre juttatnod. Minél jobban játszol, annál több fejlesztést fedezhetsz fel, amelyek hatékonyabb horgásszá tesznek.

Indulj el a bolygó megtisztítására a Jatekokjatekok.hu oldalon, és játssz a The Smurfs: Ocean Cleanup oldalon.

Játsszon más játékokat a smurfs sorozatból:

  1. The Smurfs: Cooking
  2. The Smurfs: Skate Rush
  3. The Smurfs: Village Cleaning

Hasonló játékok:

Tetszik a The Smurfs: Ocean Cleanup? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.