The Smurfs: Cooking

Lépj be a The Smurfs: Cooking világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb főzős játékok!

Indulj el a The Smurfs: Cooking oldalon Törpillával együtt egy olyan főzős utazásra, amilyen még nem volt. Az éves Törp Ételfesztivál már a sarkon van, és neked gondoskodnod kell arról, hogy főzőtudományod készen álljon. A The Smurfs: Cooking oldalon finom desszerteket kell sütnöd, például muffint, palacsintát és fánkot. Törpilla segítségével nagyban megnő az esélyed a sikerre, de egy sikeres bolt vezetése kihívásokkal jár, például arra is ügyelned kell, hogy minden vásárlónak a megfelelő ételt szolgáld fel, és arra is, hogy ne tartson túl sokáig a felszolgálás. Természetesen a megfelelő hozzávalók összekeverése is elengedhetetlen.

Ahhoz, hogy finom ételeket készíthess, a megfelelő hozzávalókat kell kombinálnod, de díszítheted az ételeket cukormázzal és lekvárral is, és tápláló italokat is felszolgálhatsz a vásárlóidnak, például teát vagy gyümölcslevet. A megfelelő hozzávalók hozzáadásához gondosan ki kell válogatnod őket a konyhádból, és arra is ügyelned kell, hogy figyelembe vedd a vásárlók érkezési sorrendjét. Mindegyiküknek van egy sávja, amely lassan kimerül, és ha eléri a nullát, akkor elhagyják a standodat, te pedig elveszítesz egy vásárlót. Ha sikeresen meg tudod szervezni ezt a folyamatot, az jelentheti a különbséget a következő szintre jutás és a továbbjutás között.

A The Smurfs: Cooking oldal minden egyes szintje új kihívásokkal és új receptekkel jár, amelyeket meg kell tanulnod, és miközben a nehézség nő, a képességeid is nőnek, és egyre jobb lesz a magabiztosságod a megfelelő ételek megfelelő időben történő felszolgálásában.

Készülj fel a főzőfesztiválra a törpök fantasztikus világában, amikor a The Smurfs: Cooking oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Kattints a konyhai segédeszközökre és az összetevőkre, ha számítógépről játszol. Ha mobilkészüléket használsz, érintsd meg a képernyőt, hogy kiválaszd ezeket az elemeket.

Játsszon más játékokat a smurfs sorozatból:

  1. The Smurfs: Skate Rush
  2. The Smurfs: Village Cleaning
  3. The Smurfs: Ocean Cleanup

Hasonló játékok:

Tetszik a The Smurfs: Cooking? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a főzős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.