The Lasso of Fortune

Lépj be a The Lasso of Fortune világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kirakós játékok!

Készülj fel egy kis felfedezésre, és győződj meg róla, hogy készen állsz a veszélyes barlangokon való átjutásra, amelyek várnak rád a The Lasso of Fortune, egy puzzle játékban, amely a navigációs és kötélkezelési képességeidre támaszkodik, amely az egyetlen dolog, ami közted és a kincsek között áll, amelyeket be akarsz gyűjteni, és az egyetlen dolog, ami távol tart a szintek veszélyeitől. Miközben megpróbálod elérni a célodat, a The Lasso of Fortune felfedezője különböző stratégiai helyeken elhelyezte a kötelet, és neked óvatosan kell elvágnod a kötelet úgy, hogy távolabb lógj a veszélytől, és közelebb kerülj vagy a kulcshoz, ami a következő szintre visz, vagy az érmékhez, amiket összegyűjthetsz.

Miközben egyre lejjebb haladsz a barlangban, mindenféle csapdák és veszélyek kerülhetnek az utadba, és alkalmazkodnod kell, ha sikerrel akarsz járni. Egyes szinteken például hatalmas forgó fűrészeket kell kikerülnöd, vagy más szinteken nem vághatod el a kötél bizonyos részeit, mivel az erősebb anyagból készült.

Ahhoz, hogy a The Lasso of Fortune oldalon előrehaladhass, helyesen kell megjósolnod a lengések irányát, ezért meg kell ismerkedned a karakter és a kötél egyedi tulajdonságaival. De néhány szint után, miután megtanultad, hogyan mozogj a környezetben, gyorsan fogsz egyik kincsről a másikra hintázni.

Bár a barlang, amit fel kell fedezned, barátságtalan, sok veszélyt rejt, a grafikának és a hangoknak sikerül izgalmas hellyé varázsolni a The Lasso of Fortune világát, ahol minden szint új kihívást jelent, de ezt le is tudod küzdeni.

Gyűjtsd össze a kincseket a The Lasso of Fortune szintjein, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol.

Hogyan kell játszani

Használd a bal egérgombot azon a helyen, ahol a kötelet szeretnéd elvágni, ha PC-ről játszol. Ha mobilkészüléket használsz, koppints a képernyőre, ahol a kötelet szeretnéd suhintani.

Hasonló játékok:

Tetszik a The Lasso of Fortune? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kirakós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.