The Final Earth 2

Lépj be a The Final Earth 2 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb alkalmi játékok!

A The Final Earth 2 játékban egy virágzó várost kell felépítened a világűr veszélyes és ismeretlen környezetében, ahol minden pillanat tartogathat meglepetéseket, amelyek lehetnek jók vagy rosszak. Ahhoz, hogy fejlett társadalommá válj és biztonságos várost hozz létre az űrben, először is nyersanyagokat kell gyűjtened, amelyeket aztán a kutatás finanszírozására kell felhasználnod, hogy a civilizáció új magasságokba emelkedhess.

A kisvárostól a metropolisszá válás nehéz út, és folyamatosan a helyes döntéseket kell meghoznod, mert egy rossz lépés elpusztíthatja a városodat, ahogyan a Földet is elpusztították már. Ilyen nagy tét mellett tudnod kell, hogy melyek a legjobb épületek, és hova koncentráld a korlátozott erőforrásaidat. Az emberiség sorsa a te válladon nyugszik a The Final Earth 2.

Építsd meg álmaid városát a Jatekokjatekok.hu oldalon, és játssz a The Final Earth 2 oldalon.

Hasonló játékok:

Tetszik a The Final Earth 2? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a alkalmi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.