The Daily Sudoku

Lépj be a The Daily Sudoku világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb sudoku játékok!

Egy tipikus Sudoku játékban található számrejtvények megoldásához a logikádat kell használnod, hogy a 9x9-es rácsot számjegyekkel töltsd fel úgy, hogy minden oszlop, sor és a rácsot alkotó 3x3 kisebb rácsok tartalmazzák az összes számjegyet 1-től 9-ig. A Sudoku végtelen számú lehetséges táblakonfigurációval korlátlan szórakozást és agytréninget biztosít.

A The Daily Sudoku oldalon minden nap egy egyedi rejtvényt oldhatsz meg. Ráadásul a játék archívummal rendelkezik a legutóbbi rejtvényekről, így ha egyszer lemaradnál valamelyikről, később is játszhatsz vele. Ráadásul a The Daily Sudoku gondoskodik arról, hogy a játék ne váljon frusztráló élménnyé, mivel lehetőséget ad arra, hogy segítséget kapj, ha bármikor szükséged lenne rá. Ne félj használni, de emellett kísérletezhetsz is, amennyit csak akarsz, és kipróbálhatsz különböző kombinációkat, hiszen a Jatekokjatekok.hu oldalon nincs toll, papír vagy radír, ami miatt aggódnod kellene, ha rossz helyre tettél egy számot.

Élvezd a napi Sudoku játékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, és oldd meg a rejtvényt.

Hasonló játékok:

Tetszik a The Daily Sudoku? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a sudoku játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.